چشمانداز صنایع مخابراتی در سایه XR
با حمایت مرکز نوآوری اتاق ایران ارائه شد؛
چشمانداز صنایع مخابراتی در سایه XR
اینکه در دهه پیش رو دنیای فیزیکی و مجازی در هم ادغام شود، دیگر یک احتمال نیست و این احتمال با کمک XR بیشتر از زمان دیگری به واقعیت نزدیک شده است؛ Extended Reality که معنی لغوی آن واقعیت گسترده است و به اختصار XR خوانده میشود، یک اصطلاح فراگیر برای توصیف فناوریهای همهجانبهای است که میتوانند دنیای فیزیکی و مجازی را در هم ادغام کنند؛ کاربرد XR در صنایع مخابراتی موضوع گزارشی بود که از سوی نماینده مرکز نوآوری ایران در نمایشگاه بینالمللی مخابرات ارائه شد.
یک ارائه تخصصی در نمایشگاه بیستوچهارم
در پنل تخصصی بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال شرکت مانا افراز خاور به نمایندگی از مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران در خصوص کاربرد XR در صنایع مخابراتی گزارش ارائه کرد. این گزارش شامل 8 سرفصل بود که از جمله آنها میتوان به تعریف XR, XR, MR, VR, AR و متاورس، XR در صنایع مخابراتی، مطالعات موردی و چالشها و فرصتها اشاره کرد.
در این ارائه که توسط محمد احمدی بیان شد، در ابتدا XR تعریف و بر اهمیت آن در دنیای امروزی تأکید شد. در ادامه ضمن اشاره به کاربردهای صنعتی AR/VR/MR، واقعیت مجازی، کاربردهای آن و واقعیتافزوده (AR) و انواع آن، مورد بررسی قرار گرفت.
در این ارائه همچنین قابلیتهای متاورس و کاربردهای XR در صنایع مخابراتی با ذکر مثالهایی تشریح و مطالعات موردی و نمونههای تجربی آن معرفی شد. در همین حال، برترین شرکتهای مخابراتی و رسانهای در سال 2022 در حوزه XR معرفی و چالشها و فرصتهای این تکنولوژی مورد واکاوی قرار گرفت.
شایان ذکر است، XR یک اصطلاح کلی است که شامل سه نوع فناوری جالب و هیجان انگیز؛ واقعیت مجازی VR، واقعیتافزوده AR و واقعیت ترکیبی MR میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.